Visszajelzések

Elégedett megrendelőim mondták

Kata rendkívül sokat segített nekünk az első alaprajz megrajzolásától. Hihetetlenül sok ötlettel állt elő, ugyanakkor mindig azt éreztem hogy a mi stílusunknak megfelelően alakítja a tereket,természetesen ötvözve az ő elképzeléseivel. Minden megoldandó szituációra nagy-nagy türelemmel reagált, real time (!), és kalauzolt minket az építkezés labirintusában a kész álomotthonunkhoz. 

Örülünk, hogy együtt dolgozhattunk, bátran ajánlom mindenkinek aki különlegessé és egyedivé szeretné varázsolni az otthonát.

Plander ágnes - Diósd
gyuszi fürdő1a

Kata az első perctől kezdve értő figyelemmel hallgatta a kéréseimet és nagyon rövid határidő alatt pontosan olyan vizuális formába öntötte az ötleteimet, hogy a magaménak éreztem. Egyik erőssége, hogy ráhangolódik ügyfele személyiségére, gondolkodásmódjára, mégis beleviszi saját látásmódját is a megoldásba. Rendkívül jó stílusérzékkel nyúl színekhez, árnyalatnyi különbségeket is megláttat és mindig készen áll akár kisebb, akár nagyobb módosításokra. Végigkísérte a felújítási folyamatot, lelkiismeretesen ellenőrizte, korrigálta a munkálatokat. Még kis költségvetésből is csodát művelt leleményességével! Szívből ajánlom Őt még akkor is, ha valaki úgy érzi, ért a lakberendezéshez, mert Kata a teljes képet látja, nem csak a részleteket.

Máray Rita - Biatorbágy
Samu s room1

Kata személyében kitűnő szakembert ismertünk meg, sok praktikus tanácsot kaptunk. A házunk egy olyan otthonos hely lett, ahol nem csak én érzem jól magam, hanem a családom, barátaim is ezt igazolják vissza! Nagyon köszönjük a segítséget! Ha bármikor lakásfelújításra vagy építésre adjuk a fejünket, biztos, hogy ismét hozzá fordulunk. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk!

Németh Noémi - Dunapataj
20210820_153935b