Rólam

„Az édes otthon nem a véletlen műve.”   (Terence Conran)

Valóban. Az igazi otthon nem csak jól tervezett, hanem személyes élettér is. Mesél az ott élők hétköznapjairól, szemléletéről, igényeiről.

Jancsó Kata
lakberendező

Kövess
Jancsó Kata Designroom
Naponta friss ötletek, inspirációk!

Jancsó  Kata vagyok.

Lakberendezői végzettségemet az újpesti Kozma  Lajos Faipari Szakgimnáziumban szereztem. 7 évet dolgoztam a Kika Lakberendezési Kft.-nél szakmai trénerként. Színtant, anyagismeretet és lakberendezési alapismereteket, illetve merchandishing-ot (árukihelyezést) oktattam a személyzetnek.  2014-től egyéni vállalkozóként dolgozom. Portfóliómba tartozik lakások, családi házak, irodák, üzlethelyiségek belső tereinek tervezése, kialakítása.

Hitvallásom, hogy a stílusos és kényelmes otthon mindenkinek jár, ezért ügyfeleimnek többféle lehetőséget kínálok, hogy megvalósíthassák álmaik otthonát. Fontosnak tartom az odafigyelést, a tulajdonos igényeinek pontos meghatározását, hiszen a design önmagában nem ad igazi életteret, meg kell tölteni személyes részletekkel.

Ügyfeleimet szeretem bevonni az alkotás folyamatába, közösen létrehozva a tereket, hangulatokat. Mindig örömmel tölt el, amikor egy projekt lezárásakor látom a ügyfeleim szemében a tulajdonosi büszkeség fényét.

Hogyan dolgozom?

Mit jelent együtt alkotni egy lakberendezővel...

Az első találkozás alkalmával beszélgetünk az elképzelésekről, az igényekről, majd egy helyszíni felmérés következik. Ezek után készítek egy hangulati kollázst, amely összegzi az adott térben használandó  színeket, felületeket, burkolatokat, textileket. Majd jön a tervek kidolgozása lépésről lépésre, és végül a berendezési tárgyak összeválogatása. A tervezés során összpontosítunk  a személyes igényekre és segítek leszűkíteni a belsőépítészeti piacon található lehetőségekből azt, ami a helyszín adottságainak, és a közösen megálmodott koncepciónak leginkább megfelel. Munkám fontos része a döntéstámogatás.

Antracit & White Kitchen Design
Nono konyha 04 07 - Kép1
Nono konyha jó

Belsőépítészeti tervezés és tanácsadás, egyedi bútorok tervezése és gyártása